2014. november 25., kedd

Életjel, a továbbiakról, új fejezet/régi fejezetek

Kedves olvasóim!

Elnézéseteket kérem a sok kimaradásért. Igen, több mint másfél éve nem volt friss a blogon, több okból is. Az első, hogy sokáig nem volt ihletem. A történet megvolt - természetesen -, de valahogy nem tudtam mondatokba önteni a gondolatokat. A második a tanulás. Mivel kéttanítási nyelvű gimnáziumba járok - ahol a törit, a föcit és a bioszt angolul tanulom -, így elég komolyan fejleszteni kellett az angol tudásomon. A harmadik ok pedig mindjárt következik.

Nos, az elmúlt idő alatt több dologra is rá kellett jönnöm a sztorival kapcsolatban. Például, hogy a történet eleje valahol sántít és az események is túl gyorsan pörögtek - aminek rájövetelét egy kedves olvasóm véleményének köszönhetek, hálás vagyok érte. :) Ezért döntöttem amellett, hogy átírom az egész történetet nemcsak tartalmilag, hanem a fogalmazásbeli hibákon is próbálok csiszolni, amennyit csak tudok. Fenn hagyom az eddigi fejezeteket is, így látni lehet majd a változást, kíváncsi leszek, hogy szerintetek jobb lesz-e a történet vagy sem. :)

Eddig nem készültem el sok átírással, de ahogy haladok, szépen sorban rakni fogom fel a fejezeteket, remélem akaad még olyan ember, akit érdekelne az új változat, esetlegesen a folytatás. :)

További szép esét,
Bonnie

1 megjegyzés:

  1. hello. kellemes ünnepeket. én se blogoztam mostanában, de ma felnéztem ide és ha kiteszed egyszer a sztorit én elolvasnám szívesen. :)

    VálaszTörlés